Politika kvalitete

Naše poslovanje se temelji na uspostavljenom Sustavu upravljanja kvalitete prema zahtjevima norme ISO 9001:2015. Politika i ciljevi kvalitete su uspostavljeni i sukladni s kontekstom i strateškim usmjerenjem Computecha.

Politika kvalitete Computecha je

– postizanje što veće razine upravljanja kvalitetom unutar tvrtke u prodaji, projektiranju, instaliranju, informatičkoj podršci, pomoći, održavanju informacijskih sustava

– prepoznavanje, razumijevanje i kontinuirano ispunjavanje zahtjeva korisnika i primjenjivih zahtjeva zakona i propisa

– kontinuirano poboljšavanje sustava upravljanja kvalitete kroz poduzimanje koraka povezanih s rizicima i prilikama koji utiču na sukladnost servisa i naše sposobnosit zadovoljavanja korisničkih zahtjeva i primjenjivih zahtjeva zakona i propisa

U Computechu potičemo procesni pristup i pristup utemeljen na rizicima. Rizike u poslovanju nastojimo smanjiti gdje god je to moguće, a neriješena pitanja pratimo, rangiramo po prioritetu i kontroliramo kako bi smanjili negativne učinke na naše poslovanje kao i na sve zainteresirane strane. Potičemo proaktivan pristup, otvorenu diskusiju te rješavanje i upravljanje problemima.

Nastojimo uvijek potpuno zadovoljiti ugovorne obveze i nadmašiti očekivanja naših korisnika i zainteresiranih strana. Redovno pratimo realizaciju ciljeva kvalitete.

Svi zaposlenici su u potpunosti posvećeni postizanju najviših standarda te stalnom poboljšanju svih naših procesa, proizvoda i usluga.

Rukovodstvo poduzeća je odgovorno za efikasnost sustava kvalitete i osigurava da svi zaposlenici razumiju i primjenjuju našu politiku kvalitete koju periodički poboljšavamo.

Ova politika kvalitete je na zahtjev dostupna i zainteresiranim stranama.

Ante Barić, direktor

U Zagrebu, 17.1.2023.

One thought on “Politika kvalitete

Comments are closed.