Cisco Umbrella: cloud security platforma

Upoznajte se s novim pristupom sigurnosti: Cisco Umbrella – sigurnosna platforma u oblaku!

Iskusite drugačiji sigurnosni pristup kako bi se zaštitili protiv rastućih prijetnji dok u isto vrijeme ostvarujete rast poslovanja, podižete efikasnost i smanjujete troškove. Zaštitite se: prije, za vrijeme i nakon napada i to od napada koji uobičajeno neopaženo prolaze kroz klasične načine obrane.

Današnji napredni kriminalci za postizanje svojih ciljeva koriste prednosti novih vektora napada, poput mobilnih uređaja, web i mobilnih aplikacija te web preglednika. A kako tvrtke stimuliraju korištenje privatnih uređaja u poslovne svrhe (BYOD), ti privatni uređaji mogu biti zaštićeni na različite načine ili u najgorem slučaju bez ikakve ugrađene zaštite.U takvoj novoj okolini nitko više nije siguran od napada, u bilo koje vrijeme i bilo gdje.

Cisco Umbrella je sigurni internet gateway koji osigurava prvu liniju obrane od prijetnji s interneta gdje god se korisnik nalazio. Ciscova globalna infrastuktura dnevno obrađuje preko 120 milijardi Internet zahtjeva, koje sigurnosni sustav analizira kako bi utvrdio gdje se potencijalni napadači nalaze i prje nego što bapadnu prvu žrtvu.

Internet je popularan vektor napada: napadači koriste organizirane prijevare preko interneta: malware na stranicama namijenjenim korisnicima servisa, phishing prijevare, botnetove koji preuzimaju kontrolu nad uređajima žrtava. Napadi preko interneta se stalno mijenjaju, sve ih je teže otkriti i uzrokuju sve više štete.

Bez odgovarajuće kontrole, zaposlenici vam mogu ugroziti poslovanje:

izdvojene lokacije, pojedinačni zaposlenici, pa čak i posjetitelji mogu opteretiti vašu mrežu, otežati korištenje SaaS aplikacija i drugih prioritetnih poslovnih funkcija. Također, korisnici mogu pristupati sadržajima koji nisu dozvoljeni: društvenim mrežama, video servisima, osobnim SaaS aplikacijama i slično. Sve to može dovesti do postojanja paralelne IT infrastrukture „u sjeni“ koja će biti van nadzora informatičke službe vaše tvrtke pa samim tim i van sustava zaštite.

Sigurnost nije samo u visokim zidovima i korištenju više različitih rješenja. Kako bi kontrolirali korištenje mrežnih resursa i onemogućili kriminal, trebate rješenje koje se uklapa u vašu infrastrukturu, koje će rasti s vašim poslovanjem te se brzo prilagođavati promjenama. To novo rješenje mora osigurati ažurnu zaštitu od malwarea te sadržavati alate za otklanjanje posljedica eventualnih napada.

LikeS Cisco Umbrella sigurnosnom platformom Cisco osigurava inteligentnu cyber sigurnost za stvarni svijet. Ovo rješenje je jednostavno i efikasno i koristi internetsku infrastrukturu kako bi blokiralo nepoželjne destinacije i prije nego što je veza uspostavljena.

Cisco Umbrella: Nauči – Gledaj – Blokiraj

Provedba

Jaka i efektivna zaštita koja se implementira u minutama.

Prva linija obrane od prijetnji

Blokira malware, phishing, command&control collback preko bilo kojeg porta ili protokola i prije nego što prijetnja dođe do korisnika

Vidljivost & zaštita u svim točkama

Uspostavlja vidljivost koja je potrebna za zaštitu pristupa internetu preko svih uređaja u mreži, svih spojenih ureda i roaming korisnika

Integracija i zaštita postojećih investicija

Integrira se s postojećim alatima i izvorima informacija kako bi use naprijedila sigurnost i dobili odgovori na sigurnosne incidente.

Kako se Cisco Umbrella uklapa u vaš sustav?:

 

Za odabir paketa koji se najbolje uklapa u vaše poslovanje odite na:

https://umbrella.cisco.com/products/packages

Pogledajte primjere korištenja:

https://umbrella.cisco.com/use-cases/by-need

KontaktZA VIŠE INFORMACIJA: Cisco Umbrella

KONTAKTIRAJTE NAS: e-mail: info@computech.hr telefon: 385-1-6199-611

2 thoughts on “Cisco Umbrella: cloud security platforma

Comments are closed.