Cisco EnergyManagement as a Service

ZaruljaMjerite i upravljajte potrošnjom energije iz oblaka!

 

Smanjite troškove i optimizirajte potrošnju energije u vašem podatkovnom centru i uredskim prostorima uz
pomoć Cisco Energy Management Suite. Pregledavajte, mjerite i upravljajte korištenjem energije svih vaših
IP-umreženih  sustava.  Za    korištenje  Cisco  Energy  Management  as  a  Service  usluge  čak  ne  morate  ni instalirati programsku podršku na vašim lokacijama. Koristite veliku prilagodljivost i lakoću korištenja ovog servisa uz model plaćanja po korištenju.

Antena Prema Ciscovim pokazateljima ovaj servis osigurava: 35% ušteda u tvrtkama s izdvojenim uredskim prostorima, 100% vidljivost fizičkih i virtualnih uređaja u podatkovnim centrima te manje od 6 mjeseci za povrat  investicije!

 

Uz pomoć Cisco Energy Management Suite dobivate pregled korištenja električne energije svih sustava spojenih na vašu IP mrežu. Cisco Energy Management as a Service (SaaS) aplikacija pruža vam slijedeće:

  • Efikasno monitoriranje utroška energije: Eliminira kapitalne izdatke za servere i drugu opremu te operativne troškove vezane uz druga on-site rješenja.
  • Energetsku ekspertizu: Ciscovi stručnjaci mogu vam pomoći u kreiranju energetske politike, primjeni „dobre prakse“ i integraciji uređaja.
  • Brzu implementaciju: u roku od samo par dana počnite štediti – pomoću Fast-Start trial  prijavite se u par minuta.
  • Skalabilnost: rješenje prilagođeno vašim potrebama.
  • Procjenu troška i ušteda: znati ćete i točan iznos mjesečnih troškova i uštedu energije.

ArhitekturaEnergy

 

 

Odaberite pravu veličinu servisa koja odgovara vašim potrebama:

Fast Start trial: to je probno korištenje u trajanju od 45 dana. Može se koristiti do maksimalno 500 uređaja u distribuiranim uredima i podatkovnom centru. Izvještavanje, upravljanje i uvid u korištenje energije. Potrebno je samo preuzeti i instalirati Windows kontroler aplikaciju i logirati se na korisnički portal.

Foundation: to je paket dostupan s planom od jedne do pet godina pretplate. Izaberite trajanje koje vam odgovara i mjerite neograničeni broj uređaja na maksimalno sto lokacija. Za detaljni pregled korištenja energije, s mnoštvom različitih izvještaja te uključenom udaljenom podrškom.

Standard: to je paket dostupan s planom od jedne do pet godina pretplate. Sadrži pregled i upravljanje uređajima, različite izvještaje i eksportne mogućnosti, nelimitirani broj pravila korištenja, udaljenu podršku, konektore na opremu te opcionalni single-sign-on (objedinjenu prijavu).

Advanced: to je paket koji sadrži sve elemente Standard paketa, kao i najnovije preporuke, dobru praksu te udaljeni audit i servise Cisco Energy Management eksperata.

KontaktZA VIŠE INFORMACIJA: Cisco Energy Management as a Service

KONTAKTIRAJTE NAS: e-mail: info@computech.hr telefon: 385-1-6199-611

One thought on “Cisco EnergyManagement as a Service

Comments are closed.