Cisco Cloud WEB Security – napredna Web Sigurnost

Upoznajte se s novim pristupom sigurnosti: Cisco cloud servis za web sigurnost!

Iskusite drugačiji sigurnosni pristup kako bi se zaštitili protiv rastućih prijetnji dok u isto vrijeme ostvarujete rast poslovanja, podižete efikasnost i smanjujete troškove. Zaštitite se: prije, za vrijeme i nakon napada i to od napada koji uobičajeno neopaženo prolaze kroz klasične načine obrane.

Današnji napredni kriminalci za postizanje svojih ciljeva koriste prednosti novih vektora napada, poput mobilnih uređaja, web i mobilnih aplikacija te web preglednika. A kako tvrtke stimuliraju korištenje privatnih uređaja u poslovne svrhe (BYOD), ti privatni uređaji mogu biti zaštićeni na različite načine ili u najgorem slučaju bez ikakve ugrađene zaštite. U takvoj novoj okolini nitko više nije siguran od napada, u bilo koje vrijeme i bilo gdje.

Web je popularan vektor napada: napadači koriste organizirane prijevare preko weba: malware na stranicama namijenjenim korisnicima servisa, phishing prijevare, botnetove koji preuzimaju kontrolu nad uređajima žrtava. Web bazirani napadi se stalno mijenjaju, sve ih je teže otkriti i uzrokuju sve više štete.

Bez odgovarajuće kontrole, zaposlenici vam mogu ugroziti poslovanje: izdvojene lokacije, pojedinačni zaposlenici, pa čak i posjetitelji mogu opteretiti vašu mrežu, otežati korištenje SaaS aplikacija i drugih prioritetnih poslovnih funkcija. Također, korisnici mogu pristupati sadržajima koji nisu dozvoljeni: društvenim mrežama, video servisima, osobnim SaaS aplikacijama i slično. Sve to može dovesti do postojanja paralelne IT infrastrukture „u sjeni“ koja će biti van nadzora informatičke službe vaše tvrtke pa samim tim i van sustava zaštite.

Sigurnost nije samo u visokim zidovima i korištenju više različitih rješenja. Kako bi kontrolirali korištenje mrežnih resursa i onemogućili kriminal, trebate rješenje koje se uklapa u vašu infrastrukturu, koje će rasti s vašim poslovanjem te se brzo prilagođavati promjenama. To novo rješenje mora osigurati ažurnu zaštitu od malwarea te sadržavati alate za otklanjanje posljedica eventualnih napada.

LikeSa Cisco Cloud Web Security (CWS) rješenjem Cisco osigurava inteligentnu cyber sigurnost za stvarni svijet. Ovo rješenje osigurava odličan pregled, konzistentnu kontrolu i naprednu zaštitu PRIJE, TIJEKOM i NAKON NAPADA.

 

Cisco Web Security osigurava kontinuiranu zaštitu:
CWSCisco Cloud Web Security proizvod je web proxy u oblaku. CWS osigurava sigurnost i kontrolu tvrtki preko jednog od najznačajnijih vektora napada: weba. Korisnici su zaštićeni preko Ciscovog sigurnosnog praćenja globalnih prijetnji i naprednih mogućnosti obrane, bez obzira koji uređaj koriste i na kojoj su lokaciji.

Web sigurnost putem oblaka: Cisco CWS pruža brzu i jednostavnu primjenu sigurnosti kao servisa (SaaS), za koju nema posebnog održavanja i potreba za nadogradnjama.

Administratori definiraju specifična pravila korištenja preko čitave okoline:
Korisnici se preko Cisco CWSa mogu spajati na postojeću infrastrukturu s fleksibilnim mogućnostima mrežne integracije, u kojoj Cisco CWS kontrolira pristup lokacijama na webu i specifičnom sadržaju web stranica i aplikacija te SaaS aplikacijama.

Pregled mogućnosti Cisco CWS-a:

CWS2

Cisco analitika: osigurava kontinuiranu antimalware zaštitu te zaštitu od napada od nultog dana za web napade. Ciscova napredna globalna telemetrijska mreža kontinuirano nadograđuje Cisco CWS u borbi protiv najnovijih prijetnji. Cisco Advanced Malware Protection (AMP): štiti od naprednih malware-a i prati distribuciju zloćudnih datoteka. Cognitive Threat Analytics (CTA): skenira web promet u potrazi za simptomima infekcije i adresira prijetnje koje prolaze kroz klasničnu zaštitu. Cloud Access Security (CAS): osigurava zaštitu od rastućih rizika kreiranih od strane SaaS Apps. Centralizirano upravljanje i izvještavanje osigurava vizibilnost korištenja weba i informacija o prijetnjama.

Štiti od WEB baziranih prijetnji: pruža zaštitu u realnom vremenu uz granularnu vizibilnost i kontrolu aplikacija. Zaštita od nultog dana se osigurava kroz heurističku analizu, dnevno se analizira više od 100 TB sigurnosnih podataka i 13 milijardi web zahtjeva kako bi se uočile prijetnje te postoji granularna vizibilnost i kontrola više od 150 000 aplikacija i mikro-aplikacija.

Smanjuje TCO: Prebacite se na OpEx model koji smanjuje kompleksnost informacijskih tehnologija, istovremeno bolje iskorištavajući postojeću investiciju u Cisco opremu: kroz integraciju s postojećom Ciscovom infrastrukturom za smanjenje cijene linkova na izdvojenim lokacijama, servis je izgrađen na sustavu koji osigurava 99,999% uptime.

Pogledajte primjere korištenja:

Cisco ISR web sigurnost putem CWS konektora: CWS u inteligentnom WAN-u može preusmjeravati web promet preko Interneta kako bi se osiguralo slijedeće: sigurnost poslovnice, smanjili troškovi linkova, povećala brzina i performanse weba i aplikacija.

Sigurnost javnih Wi-Fi hotspotova putem CWS-a: CWS osigurava kontrolu i sigurnost Wi-Fi veza, uz dodatnu zaštitu korisnika te pružan dodatni uvid u korištenje weba.

KontaktZA VIŠE INFORMACIJA: Cisco Energy Management as a Service

KONTAKTIRAJTE NAS: e-mail: info@computech.hr telefon: 385-1-6199-611